LG zet details G3 te vroeg online

De officiële lancering van de LG G3 vanavond in Londen zal weinig verrassend zijn. De afgelopen weken lekte al details uit over onder andere het Quad HD beeldscherm, de lasergestuurde autofocus en de lange batterijduur. Afgelopen nacht plaatste LG Nederland per ongeluk een pagina online die de uitgelekte gegevens bevestigen.

Op de duidelijk te vroeg geplaatste website (zie Google cache) is te lezen dat het 5,5 inch Quad HD beeldscherm een resolutie heeft van 2560 x 1440 pixels. De pixel per inch bedraagt 538.

Op eerder uitgelekte foto’s was op de achterkant al een soort laser te zien. Dit is zoals kenners als eerder vermoedde voor de lasergestuurde autofocus, waardoor het toestel zeer snel scherp kan stellen. Volgens LG worden foto’s zelfs in donkere omstandigheden helderder en scherper. Uiteraard is ook aan de selfie rage gedacht. Gebruikers kunnen op afstand een foto van zichzelf maken met een simpele handbeweging, waardoor de armlengte niet meer belangrijk is.

Met de accuduur zit het ook wel snor. Het toestel beschikt over een batterij van 3000 mAh die bovendien uitneembaar is, zodat het mogelijk is een vol reserve-exemplaar mee te nemen.

De enige details die nog niet uitgelekt lijken te zijn betreffen prijs en beschikbaarheid. Toch nog iets om vanavond naar uit te kijken.

BRON: Telegraaf.nl

Reacties zijn gesloten.