Downloadpagina Hyves online

Gebruikers van Hyves kunnen vanaf vandaag een aanvraag indienen voor het downloaden van hun krabbels, www’s, blogs en albums met foto’s en video’s. Vanaf 2 december verandert de netwerksite in een gamesplatform.

Via de link www.hyves.nl/downloads kunnen gebruikers een downloadlink aanvragen. Ze krijgen vervolgens per e-mailbericht wanneer ze hun gegevens kunnen downloaden. Dit zal voor het einde van het jaar zijn.

Het Nederlandse sociale netwerk Hyves legt zich vanaf december nog uitsluitend toe op online gamen. In 2012 werd het netwerk nog uitgeroepen tot populairste Nederlandse site in de categorie ‘gaming’.

Sinds de herlancering van Hyves’ gamesplatform, begin 2013, spenderen bezoekers meer dan 70 procent van hun tijd aan spelletjes spelen. Inmiddels zijn er meer dan 400 games van 25 Nederlandse en buitenlandse partners. Hiermee worden maandelijks 540.000 unieke bezoekers naar het portaal getrokken.

De traditionele sociale netwerkfunctie van de dienst is juist sterk in populariteit afgenomen. Daarom wordt na 2 december niet meer geïnvesteerd in het sociaal netwerk gedeelte.

BRON: Telegraaf.nl

Reacties zijn gesloten.