Advanced Web Ranking Tool

AWR

Ik ben al een paar jaar werkzaam in de SEO business, ik heb diverse SEO tools geprobeerd maar niks beviel me. Echterben ik vorige maand Advanced Web Ranking tegen gekomen en ik ben erg onder de indruk.

Als ik Advanced Web Ranking (AWR) moet omschrijven in een woord dan is dat EFFICIËNT. Vroeger moest ik meerdere SEO Tools gebruiken om alle data te achterhalen, nu met Advanced Web Rankings heb ik alles in een handomdraai, wat natuurlijk lekker makkelijk en sneller werkt.

Van al het goede wat Advanced Web Ranking biedt, zijn er voor mij 5 dingen die me echt goed opvallen en bevallen:

1) Google AdWords Hulpprogramma voor zoekwoorden

Het zoeken naar de juiste zoekwoorden met de Google AdWords Hulpprogramma is gemakkelijk, maar om deze gevonden zoekwoorden daarna in een lijst te zetten en in te voeren in een Zoekwoord Ranking Tool is minder leuk, helemaal als je meerde projecten hebt. Met AWR kunt u deze zoekwoorden nu toevoegen met een klik op de muis.

2) Analyseren Ranking Over Time

Het enige wat SEO klanten willen zien is vooruitgang. In principe is dat waar ze voor betalen! Advanced Web Ranking geeft u de mogelijkheid deze rangorde per periode te volgen, met AWR ziet u duidelijke grafieken met de vooruitgang en u kan makkelijk vergelijkingen doen tussen andere websites. Bijvoorbeeld, u heeft de mogelijkheid om uw website ranking op bepaalde zoekwoorden en die van uw uw concurrenten bij te houden en zo te vergelijken.

3) Vergelijk Rankings voor verschillende websites

Zoals het spreekwoord zegt, je moet je vrienden dicht bij houden en je vijanden nog dichterbij. Hetzelfde geldt uiteraard voor uw concurrenten. Met AWR kunt u makkelijk uw eigen rankings vergelijken met de rankings van u concurrent, dit is cruciale informatie en met AWR een koud kunstje.

4) Het beheren van meerdere campagnes

Zodra u de Advanced Web Ranking software opent en u bekijkt een bepaalde sectie (bijvoorbeeld keyword ranking), is er een dropdown menu in de rechterbovenhoek die u toelaat om simpel te schakelen tussen diverse projecten. Het duurt slechts een paar seconden om over te schakelen van het ene project naar het andere, dat is handig als u gegevens nodig hebt.

5) Google Analytics Integratie

Niet alleen kunt u Google Analytics intergreren, maar u kunt zelfs statestieken van meerdere Google Analytics accounts integreren. Dit is erg handig voor SEO professionals die met een groot aantal klanten werken en dus meerdere Google Analytics accounts.

Al met al ben ik erg tevreden met SEO Advanced Web Ranking’s tool. AWR heeft nog meer goede tools in hun software zitten:

– Track sociale shares voor website

– Houd meerdere Facebook fan pagina’s

– Historische gegevens importeren uit Twitter

– Monitor meerdere Twitter-accounts

– Social metrics evolution

– Gerichte updates

U kunt gratis de software voor 30 dagen testen, u kunt hem gratis downloaden via hun website: http://www.advancedwebranking.com/ Dit heb ik ook gedaan voordat ik de software aanschafde.

overview screen shot AWR

keyword research tool AWR

 

Reacties zijn gesloten.